Categories
Generelt

Hva gjør forbrukertorget

Forbrukertorget er en nettside som ønsker å matche forbrukere med forskjellige næringsdrivende. I det korte og hele ønsker vi å gjøre det enklere for forbrukere å skaffe tjenester generelt.

I det store og det hele kan det være veldig vanskelig for forbrukere å skaffe seg varer og tjenester i Norge. Det er vanskelig å finne den beste leverandøren og det beste tilbudet.

Derfor er formålet med forbrukertorget at forbrukeren på vår side kan beskrive oppdraget sitt og etter dette bli kontaktet av mange forskjellige leverandører. På den måten vil leverandørene måtte kjempe om forbrukeren, og ikke omvendt.

Dette gjør at forbrukeren kan sammenligne forskjellige leverandører og velge det tilbudet som er best for han eller henne. leverandørene blir også tvunget til å spisse tilbudet sitt, og gi det det aller beste de har mulighet til.

For leverandørene vil det også være en stor fordel å være forbundet med siden da de hele tiden vil få nye oppdrag inn. Dermed vil de spare mye penger på annonseutgifter og lignende. I det store og hele er forbrukertorget en tjeneste som alle tjener på.

Enten du ønsker en ny varmepumpe, trenger en advokat eller regnskapsfører, vil installere solcellepanel på taket ditt eller lignende, er forbrukertorget nettstedet for deg. Ta kontakt med oss så fort som mulig dersom du har noen spørsmål.