Ofte stilte spørsmål

Hva er Forbrukertorget?

Forbrukertoget er en sammenligningstjeneste hvor du enkelt, raskt, og helt kostnadsfritt kan motta tilbud fra kvalitetssikrede leverandører, innen mange forskjellige bransjer og nisjer. Ved å sammenligne tjenestene på pris, løsninger, og tidligere kundeopplevelser, kan du enkelt og sikkert komme frem til den leverandøren som passer best for deg og din lommebok.

Hva koster det å bruke Forbrukertorget?

For deg som forbruker er det helt kostnadsfritt å bruke Forbrukertorget.

Hvor lenge må jeg vente før jeg har mottatt alle tilbud?

Du vil som forbruker oppleve at tiden det tar før du mottar tilbudene kan variere, men normalt vil du få tilbudene inne samme dag, gjerne kun etter noen timer.

Må jeg velge et av tilbudene jeg mottar?

Nei! Tjenesten er både helt kostnadsfri og helt uforpliktende å bruke. Du står med andre ord helt fritt til å takke nei til eventuelle tilbud du mottar.

Hvordan behandler dere mine personopplysninger?

Vi tar dette på alvor, og er opptatt av å ivareta ditt personvern i tråd med gjeldende regelverk. Forbrukertorget behandler ikke din henvendelse direkte, men vi videreformidler den til de leverandørene du selv har valgt. Disse selskapene er igjen underlagt lovgivning for behandling av dine personopplysninger, på lik linje som om du kontakter selskapene direkte.