Categories
Generelt

Slik inngår du en god avtale

Dersom du skal kjøpe noe er det ekstremt viktig at du ikke lar deg lure. Det er veldig mange måter du kan bli lurt på. Av vår erfaring er den enkleste måten å bli lurt på å betale deler av summen før produktet eller tjenesten er levert.

Skal du for eksempel få en tjeneste av en håndverker eller skal du bestille en ny bil, er det en utrolig dårlig ide å betale deler av summen på forskudd. I mange tilfeller er dette også ulovlig, da lovene beskytter de forskjellige forbrukerne.

Det du burde gjøre er å betale når tjenesten er levert, eller delvis etter hvert som tjenesten leveres.

Vi har opplevd utrolig mange skuffede kunder som gråter av skrekk og tårer av at de har blitt svindlet. Grunnen til dette er at de har betalt før de fikk tjenesten. I verste fall vil dette være upålitelige håndverkere som stikker av til Thailand med pengene dine, og lever i sus og dus der mens du er raka fant hjemme i Norge.

Pass derfor på å ikke inngå avtaler der du betaler deler av summen på forskudd, med mindre leverandøren trenger noen sjeldne materialer til arbeidet eller lignende. Hvis noen krever dette burde du være veldig mistenksom, og prøve å heller finne noen andre å samarbeide med.

Vi ønsker deg lykke til med å finne en god leverandør til det du har planer om å skaffe deg. Det er bare å kontakte oss dersom du har spørsmål eller lurer på noe angående prosessen.