Vi er stolte av å hjelpe deg med å spare penger på boligen!

bilde

Om oss

Forbrukertorget er en sammenligningstjeneste som enkelt lar våre kunder motta tilbud fra flere leverandører samtidig. På den måten konkurrerer leverandørene om å få deg som kunde. Du kan enkelt sammenligne tilbudene etter pris, tjeneste, og tidligere kundeanbefalinger, og deretter velge det tilbudet som passer deg og din lommebok best. !

Forbrukertorget fokuserer på en rakke forskjellige bransjer, og ønsker å hjelpe deg om du trenger hjelp med å finne alt fra strømleverandør, forsikring, eiendomsmegler, varmepumpe eller lignende.

Forbrukertorget sparer deg som forbruker både tid og penger, og det er selvfølgelig helt uforpliktende å bruke tjenesten. Du velger fritt om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene du mottar eller ikke.

Ideen bak Forbrukertorget oppsto etter vi hadde brukt mer enn en uke på å undersøke priser, vilkår og tjenester på snekkertjenester. Det måtte gå ann å lage en plattform som enkelt tillot kunder å vise sin interesse til kvalitetssikrede, seriøse leverandører, og som enkelt ga de samme leverandørene muligheten til å komme med et godt tilbud skreddersydd den enkeltes behov. Forbrukertorget var født!

I dag består Forbrukertorget av et dyktig og engasjert team som hver dag jobber for at du som forbruker skal få de beste løsningene, enkelt, raskt og helt kostnadsfritt.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tjenesten til å omfatte enda flere kategorier og leverandører, i tillegg til at vi ønsker å formidle annet relevant innhold som kan hjelpe deg å ta det rette valget.

Gjør det eneste fornuftige, bruk Forbrukertoget, og la leverandørene kjempe om deg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Forbrukertorget?

Forbrukertoget er en sammenligningstjeneste hvor du enkelt, raskt, og helt kostnadsfritt kan motta tilbud fra kvalitetssikrede leverandører, innen mange forskjellige bransjer og nisjer. Ved å sammenligne tjenestene på pris, løsninger, og tidligere kundeopplevelser, kan du enkelt og sikkert komme frem til den leverandøren som passer best for deg og din lommebok.

Hva koster det å bruke Forbrukertorget?

For deg som forbruker er det helt kostnadsfritt å bruke Forbrukertorget.

Hvor lenge må jeg vente før jeg har mottatt alle tilbud?

Du vil som forbruker oppleve at tiden det tar før du mottar tilbudene kan variere, men normalt vil du få tilbudene innen samme dag, gjerne kun etter noen timer.

Må jeg velge et av tilbudene jeg mottar?

Nei! Tjenesten er både helt kostnadsfri og helt uforpliktende å bruke. Du står med andre ord helt fritt til å takke nei til eventuelle tilbud du mottar.

Hvordan behandler dere mine personopplysninger?

Vi tar dette på alvor, og er opptatt av å ivareta ditt personvern i tråd med gjeldende regelverk. Forbrukertorget behandler ikke din henvendelse direkte, men vi videreformidler den til de leverandørene du selv har valgt. Disse selskapene er igjen underlagt lovgivning for behandling av dine personopplysninger, på lik linje som om du kontakter selskapene direkte.

Forbrukertorget

Forbrukertorget forsøker å tilby deg informasjon om- og tilbud på tjenester du ønsker. Vi er en uavhengig tredjepart som søker best mulig match for deg.

Kontakt oss

Besøksinformasjon

Bogstadveien 27B,
0355 Oslo
© 2023 Lead Service ASOrg.nr 922 997 454