bilde

VI HJELPER DEG: Forbrukertorget hjelper husholdninger i hele Norge finne leverandører innen varmepumpe, solcelle, eiendomsmegling, advokattjenester, boligalarm og lignende.

Om Forbrukertorget: Din guide til smartere valg

Sist oppdatert: 20. juni 2023

Forbrukertorget er en ledende norsk plattform som hjelper forbrukere med å ta informerte og gode økonomiske beslutninger i hverdagen. Vårt mål er å gjøre det enklere for deg å sammenligne produkter og tjenester, slik at du kan finne de beste løsningene for dine behov og samtidig spare penger.

Våre løfter til deg

Forbrukertorget forplikter seg til å være din pålitelige partner i jakten på de beste produktene og tjenestene som passer dine behov og din lommebok. Vi har satt noen klare løfter til deg for å sikre at du får den beste opplevelsen når du bruker plattformen vår:

  • Brukervennlighet: Vi lover å gjøre det så enkelt som mulig for deg som skal sammenligne priser og tilbud. Vår plattform er intuitivt utformet for å gi deg en brukervennlig opplevelse, slik at du raskt kan finne informasjonen du trenger og ta velinformerte beslutninger.
  • Objektivitet: Vårt team av eksperter og redaktører jobber uavhengig og upartisk for å gi deg den mest nøyaktige og pålitelige informasjonen. Vi lover å være transparente om vår metode og vurderingskriterier, slik at du kan stole på våre anbefalinger.
  • Oppdatert informasjon: Vi forstår at markedet stadig endrer seg. Derfor lover vi å holde oss oppdatert på nye trender, tilbud og endringer i bransjen, slik at du alltid får den mest relevante informasjonen.
  • Integritet: Vi forplikter oss til å ivareta ditt personvern og beskytte dine personopplysninger. Vi lover å følge strenge retningslinjer for databeskyttelse og sørge for at informasjonen din forblir trygg og konfidensiell.
Didrik Sundal: Daglig leder

Vi brenner for kvalitet og pålitelighet

Forbrukertorget ble etablert for å tilby en pålitelig og brukervennlig kilde til informasjon for norske forbrukere. Vi streber etter å opprettholde høy kvalitet og nøyaktighet i all informasjonen som vi presenterer på nettsiden vår. Våre eksperter og redaktører arbeider kontinuerlig med å undersøke, sammenligne og vurdere ulike produkter og tjenester for å gi deg den mest oppdaterte og nyttige informasjonen.

Sammenlign og spar penger

Vi gjør det enkelt å sammenligne ulike produkter og tjenester, slik at du kan finne den beste løsningen for dine behov. Vår sammenligningstjeneste er designet for at du skal innhente gratis og uforpliktende tilbud fra seriøse leverandører som kan imøtekomme dine behov. Forbrukertorget er her for å hjelpe deg med å finne det beste tilbudet, enten du er på jakt etter et billigere strømselskap, den beste varmepumpen eller du vil montere solcellepaneler på taket.

Slik fungerer det:

  1. Send inn et kort skjema med hva du er på jakt etter
  2. Få gratis og uforpliktende tilbud fra seriøse leverandører
  3. Sammenlign og velg det beste tilbudet for deg

Et bredt spekter av produkter og tjenester

Forbrukertorget dekker et bredt spekter av kategorier, inkludert strøm, solceller, boligalarm, bolig, eiendomsmegler, oppussing, solskjerming og varmepumpe. Vi ønsker å være din “one-stop-shop” for alle dine forbrukerbehov. Derfor jobber vi kontinuerlig med å utvide vårt tilbud og holde oss oppdatert på nye trender og utviklinger i markedet.

Vi utfører grundige kvalitetssjekker av leverandørene våre, og vi har strenge krav til hvem som får bli med på våre lister. Hvis du er en dyktig leverandør med produkter og tjenester av høy kvalitet, kan du søke om å inngå et samarbeid med oss her.

Forbrukertorget eies og drives av Lead Service AS (organisasjonsnummer 922997454), et moderne og nytenkende teknologiselskap som utvikler og drifter digitale tjenester. Her finner du mer informasjon om Lead Service.

Aksel Hellerud: Strategiutvikler

Vi tar personvern på alvor

Forbrukertorget tar personvern svært alvorlig, og vi beskytter dine personlige opplysninger og ivaretar din rett til privatliv. Vi har implementert strenge retningslinjer og sikkerhetstiltak for å sikre at dine data forblir trygge og konfidensielle. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Dedikert kundeservice

Hos Forbrukertorget setter vi kundetilfredshet høyt, og vi er alltid her for å hjelpe deg. Vårt team av eksperter og kundebehandlere er tilgjengelig for å svare på spørsmål, veilede deg gjennom sammenligningsprosessen og tilby støtte når du trenger det. Det er bare å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger videre hjelp: hei@leadservice.no.

Bli en del av Forbrukertorget-familien

Vi håper du tar deg tid til å utforske Forbrukertorget for å se hvordan vi kan hjelpe deg med å ta smartere valg og spare penger i hverdagen. Bli en del av Forbrukertorget-familien i dag og la leverandørene konkurrere om å få deg som kunde!

Meldingsboble
Hvordan behandler dere mine personopplysninger?

Forbrukertoget er en sammenligningstjeneste hvor du enkelt, raskt, og helt kostnadsfritt kan motta tilbud fra kvalitetssikrede leverandører, innen mange forskjellige bransjer og nisjer. Ved å sammenligne tjenestene på pris, løsninger, og tidligere kundeopplevelser, kan du enkelt og sikkert komme frem til den leverandøren som passer best for deg og din lommebok.

Meldingsboble
Hva koster det å bruke Forbrukertorget?

Vi tar dette på alvor, og er opptatt av å ivareta ditt personvern i tråd med gjeldende regelverk. Forbrukertorget behandler ikke din henvendelse direkte, men vi videreformidler den til de leverandørene du selv har valgt. Disse selskapene er igjen underlagt lovgivning for behandling av dine personopplysninger, på lik linje som om du kontakter selskapene direkte.

Meldingsboble
Hvor lenge må jeg vente før jeg har mottatt alle tilbud?

Du vil som forbruker oppleve at tiden det tar før du mottar tilbudene kan variere, men normalt vil du få tilbudene innen samme dag, gjerne kun etter noen timer.

Meldingsboble
Må jeg velge et av tilbudene jeg mottar?

Nei! Tjenesten er både helt kostnadsfri og helt uforpliktende å bruke. Du står med andre ord helt fritt til å takke nei til eventuelle tilbud du mottar.

Forbrukertorget

Forbrukertorget forsøker å tilby deg informasjon om- og tilbud på tjenester du ønsker. Vi er en uavhengig tredjepart som søker best mulig match for deg.

© 2024 Lead Service ASOrg.nr 922 997 454