Vi er stolte av å hjelpe deg med å spare penger

Forbrukertorget er en sammenligningstjeneste som enkelt lar våre kunder motta tilbud fra flere leverandører samtidig. På den måten konkurrerer leverandørene om å få deg som kunde. Du kan enkelt sammenligne tilbudene etter pris, tjeneste, og tidligere kundeanbefalinger, og deretter velge det tilbudet som passer deg og din lommebok best.

Forbruketorget sparer deg som forbruker både tid og penger, og det er selvfølgelig helt uforpliktende å bruke. Du velger fritt om du ønsker å benytte deg av noen av tilbudene du mottar, eller ikke.

Ideen bak Forbrukertorget oppsto etter vår gründer hadde brukt mer enn en uke på å undersøke priser, vilkår og tjenester på advokattjenester. Det måtte gå ann å lage en plattform som enkelt tillot kunder å vise sin interesse til kvalitetssikrede, seriøse leverandører, og som enkelt ga de samme leverandørene muligheten til å komme med et godt tilbud skreddersydd den enkeltes behov. Forbrukertorget var født!

I dag består Forbrukertorget av et dyktig, og engasjert team som hver dag jobber for at du som forbruker skal få de beste løsningene, enkelt, raskt og helt kostnadsfritt.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tjenesten til å omfatte enda flere kategorier og leverandører, i tillegg til at vi ønsker å formidle annet relevant innhold som kan hjelpe deg å ta det rette valget.

Gjør det eneste fornuftige, bruk Forbrukertoget, og la leverandørene kjempe om deg.