Sammenlign tilbud på forsikringer

Få tilbud fra seriøse, erfarne og trygge leverandører – kjapt og enkelt

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet med tilbud fra flere ulike forsikringleverandører. Dette er helt uforpliktende, og du velger selv om du vil godta noen av tilbudene. Sammenlign tilbudene og velg det som du liker best.

Valgte forsikringer:

Få 25 % samlerabatt på nye og gamle forsikringer

For at du skal kunne få best mulig tilbud må du velge minst 2 forsikringer. Vi anbefaler å fylle inn eksisterende forsikringer for å få enda billigere tilbud.

Velg minst 2 forsikringer.

Våre samarbeidspartnere

bilde
bilde
bilde
bilde

Andre brukeres erfaringer

"Jeg brukte forbrukertorget for å få billigere forsikringer. Ved å få tilbud på både bil- og innboforsikring fikk jeg en god samlerabatt og fikk redusert prisene fra den gamle forsikringen"

bilde
Nils Larsen

"Fikk ny hund og trengte dyreforsikring. Fikk 3 forskjellige pristilbud fra forbrukertorget og valgte det billigste. Vil anbefale tjenesten"

bilde
Marit Johannessen

"Fikk mange tilbud av forsikringsselskaper som ga meg bedre oversikt over hva som faktisk var normale priser. Dette fungerte veldig bra!"

bilde
Silje Neset

Se om du kan få billig forsikring

Sist oppdatert: 31. august 2023

Livet er fullt av uventede hendelser, og selv om vi ikke kan forutse dem alle, kan vi gjøre vårt beste for å være forberedt. En av de mest effektive måtene å sikre oss selv og vår økonomiske fremtid på, er gjennom forsikring.

Forsikring er en kontrakt mellom en person og et forsikringsselskap, hvor personen betaler en fast premie, og i bytte lover selskapet å dekke bestemte økonomiske tap forårsaket av en rekke potensielle hendelser.

Typer forsikring

Det finnes mange typer forsikring tilgjengelig for å dekke en rekke forskjellige områder i livet ditt. De mest vanlige forsikringene inkluderer:

1. Bilforsikring

Dette er lovpålagt for alle bileiere i Norge. Forsikringen dekker skader på bilen din og eventuelle medisinske utgifter hvis du er involvert i en ulykke. Den dekker også eventuelle skader du forårsaker på andres eiendom.

2. Boligforsikring

Boligforsikring beskytter ditt hjem og dine eiendeler mot skader forårsaket av brann, tyveri, naturkatastrofer og lignende hendelser.

3. Livsforsikring

Livsforsikring gir økonomisk sikkerhet for dine kjære hvis du dør. Forsikringssummen kan brukes til å dekke utgifter som boliglån, studiegjeld, og daglige levekostnader.

4. Helseforsikring

Helseforsikring dekker medisinske kostnader ved sykdom eller skade, inkludert legebesøk, sykehusopphold, medisiner, og mer.

5. Reiseforsikring

Reiseforsikring dekker uforutsette hendelser under reisen, inkludert medisinske utgifter, tapte eiendeler, kanselleringer, og mer.

Hvordan velge riktig forsikring

Det er viktig å velge forsikring som passer til dine individuelle behov. Når du vurderer forskjellige forsikringstyper og dekningsnivåer, bør du tenke på potensielle risikoer og hvordan du kan minimere dem.

For eksempel, hvis du bor i et område som er utsatt for flom, kan det være lurt å vurdere en boligforsikring som dekker vannskader. Hvis du reiser ofte, kan en omfattende reiseforsikring være et godt valg.

Forsikringspremier og dekning

Forsikringspremier er den faste kostnaden du betaler for forsikringen. Premien varierer avhengig av en rekke faktorer, inkludert hvilken type forsikring det er, dekningsnivået, og din personlige risiko.

Dekning refererer til det beløpet forsikringsselskapet vil betale ut hvis en forsikret hendelse inntreffer. Dekningsnivået avhenger av forsikringstypen og den spesifikke polisen.

Konklusjon

Å ha en god forsikring gir deg ikke bare ro i sinnet, men sikrer også din økonomiske fremtid. Ved å velge riktig forsikring kan du beskytte deg selv og dine eiendeler mot uventede hendelser og potensielle økonomiske tap.

Husk at det handler om mer enn bare å betale den laveste premien – det handler om å finne den beste balansen mellom kostnad og dekning. Forsikring er en investering i din fremtid og det er verdt å bruke tid på å forstå dine behov og vurdere dine alternativer.

Det er derfor vi er her for å hjelpe deg. Vårt mål er å gjøre forsikring enklere å forstå, og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine individuelle behov og livssituasjon.

Forbrukertorget

Forbrukertorget forsøker å tilby deg informasjon om- og tilbud på tjenester du ønsker. Vi er en uavhengig tredjepart som søker best mulig match for deg.

© 2024 Lead Service ASOrg.nr 922 997 454