bilde

MANGE TILBUD: De fleste forsikringsselskaper tilbyr idag forsikring til Tesla, så det gjelder å finne den med best pris for deg.

Bilforsikring for Tesla: De beste selskapene

Sist oppdatert: 10. april 2024

Har du Telsa og er usikker på hvilket forsikringsselskap du skal velge for å få best mulig dekning til best mulig pris? Vi skal vise deg de beste forsikringsselskapene for deg som har Tesla!

Her kan det være mye penger å spare ved å gjøre litt forarbeid og finne det rette selskapet.

Vi har valgt å gjøre dette litt enklere for deg ved å vise deg de beste forsikringsselskapene hvis du skal forsikre din Tesla.

Det finnes mange ulike selskaper som tilbyr forsikringer til Tesla og alle leverer relativt like tjenester, men med noe ulik dekning og pris.

Det største som skiller de ulike selskapene er i praksis prisen, og selvfølgelig litt variert dekningsgrad som også er viktig å ta med i betraktningen når man sammenligner priser.

Hvilke Tesla modeller kan man foriskre?

Tesla er det mest solgte bilmerke de siste årene ifølge data fra Opplysningsrådet for Veitrafikken(OFV) og det vil derfor være stor konkurranse når det kommer til forsikring.

De fleste forsikringsselskaper vil derfor forsikre din Tesla uavhengig av modell da dette er et veldig populært bilmerke.

Her er de ulike modellene til Tesla man kan kjøpe bilforsikring til:

 • Tesla Model 3
 • Tesla Model S
 • Tesla Model X
 • Tesla Model Y
 • Tesla Roadster
 • Tesla Semi

Hva koster det å forsikre en Tesla?

Det kan koste alt fra 6 000 kroner i året helt opp til 30 000 kroner i året å forsikre en Tesla avhengig av ulike faktorer.

Dette vil variere avhengig av mange ulike faktorer og du må selv sjekke dette hos de ulike forsikringsselskapene for å få et spesifikt svar som gjelder for din Tesla.

Det vil derfor være umulig for oss å si hva det koster å forsikre din Tesla gjennom de ulike selskapene da det er for mange variabler!

Kort fortalt vil en dyrere bil være dyrere å forsikre. Les mer om priser på bilforsikring her.

Prisfaktorer

På grunn av de mange prisfaktorene vil også prisene forandre seg, og du må derfor selv sjekke de ulike prisene hos de forskjellige forsikringsselskapene for å få et eksakt svar på hva det koster å forsikre din Tesla!

Her er de ulike prisfaktorene:

 • Teslaen din – Modell, alder og verdianslaget på Teslaen din spiller alle roller, og det vil derfor være store forskjeller på forsikring avhengig av hvilken Tesla du eier.
 • Forsikringstype – Man kan i hovedsak velge mellom 4 ulike forsikringstyper: Ansvarsforsikrings, delkasko, kasko og toppkasko/superkasko.
 • Kjørelengde – Mer bilbruk = dyrere forsikringspremie.
 • Rabatter og bonuser – Man får ulike samlerabatter, bonuser gjennom fagorganisasjoner, eller tjener bonuspoeng ved å kjøre skadefritt.
 • Alder og erfaring – Alder og erfaring spiller også inn, og folk under 25 med lite erfaring betaler mer.
 • Egenandel – Du kan sette egenandelen selv hvis du har kasko eller toppkasko, og dermed vil også prisen variere ut ifra dette.
 • Forsikringsselskap – De tilbyr alle noe variere priser, og avhengig av hvilket selskap du velger vil prisen også variere.
 • Bosted – Utsatte steder innebærer dyrere forsikring og vice versa.

Under skal vi gå gjennom ulike forsikringsselskaper som tilbyr forsikring for Tesla. Om du vil se en større test om bilforsikring kan du lese her.

1. Fremtind Forsikring

Fremtind leverer en komplett tjeneste hvor man får gode priser, høy dekningsgrad kombinert med en behjelpelig og hurtig kundeservice!

Dette er en perfekt kombinasjon når man skal forsikre sin Tesla.

Fremtind er et samarbeid mellom Sparebank1 og DNB, og oppstod i kjølvannet av sammenslåingen mellom disse to gigantene innen finans og forsikring.

Her trenger man heller ingen egen elbilforsikring og hvis man går for deres toppkasko/superkasko, vil man også få dekning for batteriet og ladekabler.

Deres minikasko/delkasko er den beste på markedet for Tesla og gir deg ekstra fordeler som disse:

 • Tyveri av ladekabler for elbiler og bilnøkler opp til en viss sum.
 • Fastmontert tilleggsutstyr opptil en viss sum.
 • Hærverk.

Du kan finne Fremtind sin bilforsikring enten hos DNB eller Sparebank1!

Fremtind pris og bonus

Fremtind har blitt kåret til best i test i flere tester av bilforsikring i tillegg til å få overveldende positive tilbakemeldinger fra deres kundebase.

Fremtind gjennom DNB og Sparebank1 har utrolig gode bonuser som igjen fører til lave priser.

Her får man virkelig valuta for pengene når man kombinerer dekningsgrad og pris. 

De tilbyr 60% startbonus i tillegg til muligheter for ytterligere 25% rabatt gjennom samlerabatt og kundefordeler!

Fremtind gir deg også veldig lave bonustap ved skade med maks bonustap på 10% som gjør at du kan beholde mesteparten av bonusen etter uhell.

2. Frende forsikring

Frende leverer på lik linje med Fremtind en utrolig god forsikringstjeneste for Tesla eiere. Her får du Norges raskeste opptjening på bonus!

Frende tilbyr også nybilerstatning på biler som er under 3 år gamle og har kjørt under 60 000 kilometer ved valg av kasko eller utvidet kasko.

Perfekt for Tesla eiere som ofte har nyere og dyrere biler!

De har fått utrolig gode tilbakemeldinger fra tidligere kunder, og det er det en grunn til. Her får du god service og rask kundebehandling når skade først har oppstått.

Frende pris og bonus

Frende har en av de bedre prisene på markedet, og en kjempegod bonusordning som lar deg opparbeide en maks bonus på 3 år i stedet for 5 år.

Her kan du få 75% bonus fortere enn hos øvrige konkurrenter i tillegg til å slippe å miste bonuspoeng når du har kjørt i mer enn 3 år skadefritt med en bonus på 75%.

Startbonusen er på hele 60% i tillegg slik at det går raskt å opparbeide maks bonus.

Du kan også få opptil 23% tilleggsrabatter ved å ha flere forsikringer hos Frende. Her får du 10% bonus ved mer enn 3 forsikringer og 17% bonus ved mer enn 5 forsikringer.

Dette gjelder kun for rabattgivende forsikringer.

Det er også mulig å få 5% tilleggsrabatt ved å være en lojal kunde, og slik kan man få en total samlerabatt på 23%!

3. Gjensidige

Norges mest solgte kaskoforsikring! Denne forsikringen dekker mye, og her får du virkelig verdi for pengene med en utrolig god dekningsgrad på deres kaskoforsikring.

Deres toppkasko gir deg også dekning på skader på elektronikken og batteriet, og dette er et godt valg om du har en helt ny Tesla.

Her får du veldig gunstige fordeler som passer perfekt for Tesla sine biler. Her får man alt man kan forvente av en kaskoforsikring i tillegg til ting som for eksempel:

 • Helt ny bil ved totalskade om den er under 1 år gammel eller har kjørt mindre enn 15 000 km.
 • Med kasko pluss får du en helt ny bil om den er under 3 år gammel eller har kjørt mindre enn 60 000 km.
 • 8 års garanti på reparasjoner ved å benytte et av deres avtaleverksted på delene og arbeidet. Gjelder også ved bytte av forsikring eller salg av bil.
 • Mistet eller skadet nøkkel dekkes opptil 15 000 kroner med kasko pluss og 7 500 kroner med vanlig kasko. Egenandel på 1 500 kroner.
 • Skader på fastmontert ekstrautstyr og personlige eiendeler opptil en viss sum avhengig av type forsikring.

Gjensidige pris og bonus

Gjensidige sin bilforsikring for Tesla gir deg 60% startbonus på lik linje med de øvrige forsikringsselskapene.

Du får også en egenandelsfordel som gir deg 2 000 kroner i avslag ved medlemskap i ulike organisasjoner eller en annen hovedforsikring hos dem.

Det er en grunn til at Gjensidige har Norges mest solgte kaskoforsikring, og her får du utrolig gode priser kombinert med en høy dekningsgrad.

Gjensidige gir deg virkelig virkelig valuta for pengene om du har en nyere Tesla og velger deres kaskoforsikring.

4. Storebrand

Storebrand leverer en utrolig gjennomført tjeneste med en av de beste prisene og er absolutt en av de bedre bilforsikringene på markedet for Tesla.

De har en av forsikringene med best dekning hvis du vil ha toppkasko og denne passer perfekt for eiere av elbiler som er dyrere, som for eksempel Tesla.

Deres øvrige forsikringer er også veldig gunstige og har på lik linje med toppkasko veldig gode priser.

Deres toppkasko gir deg fordeler som:

 • Totalskadegaranti – Hvis bilen er under 3 år gammel og har kjørt under 60 000 km kan du få fabrikkny bil og ved leasing dekkes startleien.
 • Bagasje og tilleggsutstyr – Dekning for verdier opp til 50 000 kroner på fastmontert tilleggsutstyr og 20 000 kroner på bagasje.
 • Parkeringsskader – Parkeringsskader for inntil 20 000 kroner dekkes uten at du taper bonus.
 • Girkasse, motor og batteri – Her får man dekning på disse tingene så lenge bilen er nyere enn 12 år eller har gått mindre enn 200 000 km.

Storebrand pris og bonus

Storebrand har gode bonusordninger og det er en av grunnene til at man får så gode priser her.

Her begynner man med 60% bonus og kan opparbeide seg til 75% maks bonus i løpet av 4 år med skadefri kjøring.

Etter ytterligere 3 år med skadefri kjøring på maks bonus slipper man bonustap på sin første skade. Ut over dette reduseres bonusen kun med 10% ved uhell.

Her kan man få opptil 25% samlerabatt i tillegg ved å ha 3 ulike forsikringer hvor en av dem må være en hovedforsikring som gir deg 15% rabatt.

Man får også ytterligere 10% nettrabatt ved å signere og ha bonusene sine gjennom Storebrand sin nettside som samlet gir deg en rabatt på opptil 25%.

If skadeforsikring

Skadeforsikring har en av de beste forsikringene på markedet for eiere av Tesla. Her får du en utrolig kompetitiv pris i tillegg til god dekning.

Dette gjelder spesielt deres superkasko forsikring som gir deg ekstra dekning relatert til elbiler som erstatning ved tyveri og skade på ladekabel.

De fleste Teslaer er relativt nye i tillegg til å ha rimelig høy verdi og det vil i mange tilfeller være lurt å ha en toppkasko/superkasko forsikring.

If leverer en utrolig god forsikringstjeneste når det kommer til denne og her får man dekning for ting som er ekstra gunstig for elbiler som:

 • Uhellsforsikring – Ingen bonustap og kun 1 000 kroner i egenandel ved skadet eller stjålet ladekabel og tapt bilnøkkel.
 • Parkeringsskader –  Ingen bonustap på parkeringsskader opptil 20 000 kroner.
 • Totalskadegaranti –  Få fabrikkny bil på kjøretøy under 3 år som har kjørt under 60 000 km.
 • Leasingbil – Få gjenværende sum av startinnskuddet igjen avhengig av hvor lenge du har hatt bilen.
 • 2 timer gratis juridisk rådgivning i året – Kan brukes til for eksempel kjøp og salg, spørsmål om uhell, feil på bilen eller skyldfordeling.
 • Valgfri tilleggsdekning – Her kan du velge maskin, gir og batteriskader eller leiebil ved skade som tillegg mot en ekstra avgift.
 • Livslang reparasjonstrygghet – Her får du livslang garanti på dine reparasjoner dekket av forsikringen ved bruk av If sine avtaleverksted. Selv etter salg av kjøretøyet.

If Skadeforsikring pris og bonus

If Skadeforsikring har i tillegg veldig gode priser og gode bonusordninger som kombinert med god dekning er en vinneroppskrift.

Her får du 60% startbonus hvis dette er din første bilforsikring og minimum 40% bonus som ny kunde hvis du har hatt uhell tidligere hos andre selskaper.

Deres maks bonus er på 75% og kan tjenes raskt opp ved å kjøre skadefritt.

Hvis du har 70% i bonus får du maksimalt 10% bonustap ved uhell og 5% bonustap når du har opparbeidet deg maks bonus på 75%.

Man kan i tillegg få opptil 15% samlerabatt ved å samle forsikringer hos If skadeforsikring og ved å ha bilforsikring hos If får du 10% rabatt på stort sett alle dine andre forsikringer.

Forbrukertorget

Forbrukertorget forsøker å tilby deg informasjon om- og tilbud på tjenester du ønsker. Vi er en uavhengig tredjepart som søker best mulig match for deg.

© 2024 Lead Service ASOrg.nr 922 997 454