Mitsubishi varmepumpe: De 8 beste varmepumpene

Sist oppdatert: 21. november 2023

bilde

KVALITET: Mitsubishi har mange elegante og effektive varmepumper. Bilde hentet fra produktets brosjyre.

Vurderer du å kjøpe Mitsubishi varmepumpe, men du er usikker på hvilken modell du bør velge? Da har du kommet til rett sted. Vi har tatt en grundig titt på alle de ulike variantene. Her er de 8 beste varmepumpene fra Mitsubishi.

Vi hjelper deg med å finne rett leverandør

Få tilbud fra flere ulike leverandører. Tjenesten er både gratis og uforpliktende.

De beste varmepumpene til Mitsubishi

Den beste varmepumpen til Mitsubishi er den som passer best for ditt varmebehov, samt dine personlige preferanser. Det er derfor vi har samlet de 8 beste modellene som er tilgjengelige, og de er alle er svært forskjellige. Uansett hva du trenger, vil du kunne finne en Mitsubishi-varmepumpe som passer for deg.

Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom dine behov og velger ut den varmepumpen fra listen vår som er best match. Det viktigste er at du får en varmepumpe som er kraftig nok til å dekke varmebehovet ditt. Utover det, så må du vurdere hvilke funksjoner du vil ha og hvilket design du foretrekker.

Dersom du kjøper en modell som er for svak, så vil den trekke mye strøm fordi viftene må jobbe så hardt for å opprettholde ønsket temperatur. Slitasjen vil dermed også øke, noe som kan føre til kortere levetid. Ikke minst, så vil det gå utover komforten i hjemmet.

En dyktig Mitsubishi varmepumpeforhandler vil kunne hjelpe deg med å velge riktig størrelse og styrke i henhold til boligen din. De aller fleste tilbyr gratis befaring, noe som du så absolutt bør benytte deg av. Det beste er å få befaring og pristilbud fra tre forskjellige Mitsubishi varmepumpeforhandlere for å få et godt sammenligningsgrunnlag.

1. Kaiteki - Mitsubishis bestselgende varmepumpe

bilde
 • SCOP: 5,1 for mellomstor variant

 • 4 unike farger

 • Lydnivå: 19 DB(A)

 • Luftfiltersystem Plasma Quad Plus

Pris:
20 000 kr og opp

Fordeler:

bilde
Moderne design
bilde
Høy effekt til rimelig pris
bilde
Svært stillegående

Kaiteki er Mitsubishis bestselgende varmepumpe, og den er utvilsomt en folkefavoritt. Det er flere årsaker til hvorfor den skiller seg ut på markedet. Ikke bare får du høy effekt og avanserte funksjoner til en konkurransedyktig pris, men den har også et spennende design. Mitsubishi-varmepumpen har et stilrent utseende og fås i følgende farger: hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød.

I tillegg er Mitsubishi Kaiteki fullspekket med moderne egenskaper som forbedrer inneklimaet. Varmespreder, 3D I-see sensor og doble luftspjeld sørger for at du raskt oppnår en behagelig temperatur i hjemmet – samtidig som varmepumpen er svært energieffektiv. Du kan velge blant 3 forskjellige størrelser for å få rett ytelse i henhold til ditt varmebehov.

Denne populære varmepumpen fra Mitsubishi er utstyrt med et Plasma Quad Plus-luftfiltersystem som filtrerer bort allergener, støv og andre forurensninger fra luften. Dette gjør Kaiteki godt egnet for allergikere. Varmepumpen er dessuten svært stillegående med et lydnivå på bare 19 dB(A).

2. UWANO - beste varmepumpe fra Mitsubishi

bilde
 • SCOP: 5,2

 • Ekstrem varmekapasitet

 • Drive Mode Selector

 • Tåler ekstrem kulde

Pris:
25 400 kr for minste variant, uten montering

Fordeler:

bilde
Nordisk varmepumpe
bilde
Svært stillegående
bilde
Stilrent design

UWANO er toppmodellen til Mitsubishi. Dersom du ser etter en effektiv varmepumpe med stilrent design fra Mitsubishi, så blir det ikke bedre enn dette. Mitsubishi har ikke spart på noe når de har utstyrt denne varmepumpen med både høy styrke og avansert teknologi. Ingen andre varmepumpemodeller fra dette merket kan slå UWANO når det gjelder effekt.

Mitsubishis toppmodell er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser. Du har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30°C – og den har utrolig nok blitt testet helt ned til -36°C i en bolig på Drevsjø. Selv den aller minste modellen leverer 3,2 kW ved -25°C.

Varmepumpen fra Mitsubishi er utstyrt med Drive Mode Selector. Du kan velge mellom 3 forhåndsinnstilte innstillinger ved å trykke på fjernkontrollen, slik at du kan tilpasse driften etter rom og ønsket modus: Wide Room Mode for optimal varmefordeling i store rom, Eco Mode for gradvis oppvarming og lavt strømforbruk og Quiet Mode for å redusere lydnivået.

3. IGURU - Mitsubishis beste kompakte varmepumpe

bilde
 • SCOP: 4,6

 • Liten og kompakt

 • Fungerer ned til -25°C

 • Høy varmekapasitet

Pris:
19 400 kr for minste modell, uten montering

Fordeler:

bilde
Enkel å plassere
bilde
Innebygget WiFi
bilde
Effektiv oppvarming

Mitsubishi kaller denne varmepumpen for en liten tøffing, og vi er helt enige med dem. Mitsubishi IGURU er en liten og kompakt varmepumpe som kan monteres på trange steder, for eksempel over en dør. Den har likevel svært høy effekt, særlig med tanke på størrelsen. Den fungerer godt, selv på iskalde vinterdager.

Den kompakte varmepumpen er tilgjengelig i tre forskjellige styrkevarianter. GURU 6200 og IGURU 6600 har SCOP på 4,6, og IGURU 7800 har SCOP på 4,3. Den største (7800) leverer 5000W ved -15°C, den mellomste (6600) gir deg 4400W ved -15°C og den minste (6200) byr på hele 3600W ved -15°C.

Den høye effekten skyldes en kraftig kompressor og Hyper Heating-teknologien. Hyper Heating er en teknologi som sikrer at varmepumpen leverer høy varme ved svært lave temperaturer. Deretter sørger ekstra store luftspjeld for at varmen blir effektivt fordelt i rommet.

4. Azira - bra og billig Mitsubishi varmepumpe

bilde
 • Prisvinnende varmepumpe

 • SCOP: 4,6 for mellomstor variant

 • Lydnivå: dB(A)

 • Innebygget WiFi

Pris:
17 100 kr for mellomstor modell

Fordeler:

bilde
Energieffektiv
bilde
Prisvinnende design
bilde
Budsjettvennlig

Azira er den beste Mitsubishi-varmepumpen for deg som ønsker en billig, men bra modell. Mitsubishi Azira er tilgjengelig i fem forskjellige styrker, hvor den mellomste (Azira 4600) koster knappe 17 100 kr. Takket være det store utvalget i størrelse og styrke, så kan du finne en variant som passer til kontoret, boligen, hytta eller kjellerstuen.

Denne billige varmepumpen fra Mitsubishi er likevel svært stillegående, både når den brukes til oppvarming og nedkjøling. Det betyr at du for eksempel kan bruke den som aircondition på soverommet om sommeren, uten å irritere deg over bråk fra viftene. Designet på varmepumpen er enkelt og stilrent, og den har derfor vunnet både Red Dot Award og Good Design Award.

Selv om dette er en billig Mitsubishi varmepumpe, så er det ingenting å si på effekten. Du får mye varme for pengene dine. Azira er også energieffektiv, slik at du kan spare penger på strømregningen din også. Den har fått energimerket A+++ ved nedkjøling og A++ ved oppvarming.

5. Furo - beste gulvmodell fra Mitsubishi

bilde
 • SCOP: 4,1 for mellomstor variant

 • Lydnivå: 18 db(A)

 • Hyper Heating-teknologi

 • Gulvmodell

Pris:
22 800 kr og opp, uten montering

Fordeler:

bilde
Gulvvarme
bilde
Kraftig ytelse
bilde
Svært stillegående

Furo er Mitsubishis beste varmepumpe for deg som ønsker å kjøpe en gulvmodell. Designet minner mer om en panelovn enn varmepumpe. Gulvvarmepumpe er et bra valg for deg som ønsker gulvvarme eller som ikke har plass til varmepumpe på veggen. Den har dessuten tre spjeld for optimal luftfordeling i hele rommet.

Gulvmodellen fra Mitsubishi er tilgjengelig i tre forskjellige styrker: Furo 5100, Furo 6000 og Furo 8400. Hyper Heating-teknologi sikrer at varmepumpen fungerer optimalt, selv ved svært lave temperaturer. Furo 6000 har en varmekapasitet på 3,4 kW ved -15°C og er fabrikktestet helt ned til -25°C.

Mitsubishi Furo varmer svært raskt opp rommet, takket være Temp Booster-teknologien. Den gjenvinner nemlig egen varmluft når den starter opp. To av spjeldene er plassert på toppen og én ved gulvet. Dette sikrer at varmen blir jevnt fordelt i rommet. Lydnivået på denne modellen er i tillegg uvanlig lavt med knappe 18 db(A).

6. ZEN - beste design-varmepumpe

bilde
 • SCOP: 4,5

 • Tynn innedel

 • Hvit, sort og sølv

 • Varmekapasitet ned til -20°C

Pris:
19 800 kr, uten montering

Fordeler:

bilde
Stilfullt design
bilde
Innebygget WiFi
bilde
Knapt hørbar

ZEN er den beste Mitsubishi varmepumpen for deg som vil ha en såkalt design-varmepumpe. Design-varmepumpen er utviklet med fokus på et stilfullt utseende, uten at det går på bekostning av funksjonalitet. Den er dessuten energieffektiv med energimerke for A+ varmedrift og A+++ for kjøledrift.

Innedelen er svært tynn – kun 19,5 cm. Du kan i tillegg velge mellom stilige farger som hvit, svart og sølv, hvor modellene i svart og sølv fås med svart fjernkontroll. Den hvite modellen fås med hvit fjernkontroll. Denne stilfulle varmepumpen fra Mitsubishi har mottat flere priser grunnet designet, inkludert Good Design og Red Dot Design Award.

Varmepumpen har ikke bare et flott utseende, men den har også mange gode egenskaper som Fan Mode for å spre varme fra peisen, praktisk uketimer, fjernstyring via WiFi og et lavt lydnivå på 21 dB(A). Design-varmepumpen til Mitsubishi fungerer dessuten utmerket som aircondition om sommeren.

7. Duomodellen - beste Mitsubishi varmepumpe med to innedeler

bilde
 • To innedeler, én utedel

 • Fungerer ned til -25°C

 • Hyper Heating

 • Mange kombinasjonsmuligheter

Pris:
tilgjengelig på forespørsel til Mitsubishi varmepumpeforhandler

Fordeler:

bilde
Svært kraftig
bilde
Kombiner ulike innedeler
bilde
Nordisk varmepumpe

Duo 7000 er den beste Mitsubishi varmepumpen for deg som ønsker å koble to innedeler til samme utedel. Varmen fra Duomodellen tilsvarer over seks standard panelovner, og den er et supert valg for deg som har to etasjer i huset ditt. Varmekapasitet er fabrikkgarantert helt ned til imponerende -25°C.

Duo 7000 kan kombineres med de fleste innedeler fra Mitsubishi. Du får dermed en unik mulighet til å velge innedel som er tilpasset dine preferanser og det rommet den skal brukes i. For eksempel, du kan velge mellom kombinasjoner av Zen, Azira, Kaiteki, Uwano, Iguru og Furo.

Ettersom Mitsubishi-varmepumpen har to innedeler, så kan du ha to forskjellige temperatursoner i boligen din. Dette er gunstig for deg som har oppholdsrom i én etasje og soverom i den andre etasjen. Du får dermed den perfekte temperatur i hvert rom.

8. Nordic Multi - best for deg som vil ha multisplitt-varmepumpe

bilde
 • 2-8 innedeler

 • Nordisk varmepumpe

 • Hyper Heating-teknologi

 • Stor valgfrihet

Pris:
på forespørsel til Mitsubishi varmepumpeforhandler

Fordeler:

bilde
Flere innedeler
bilde
Svært kraftig
bilde
Ulike temperatursoner

Den beste varmepumpen fra Mitsubishi for deg som vil ha mer enn to innedeler er Nordic Multi. Multisplitt-varmepumpen fra Mitsubishi er designet for å kobles til opptil 8 innedeler og fås med Hyper Heating-teknologi. Dette sikrer at du kan holde temperaturen oppe, selv når temperaturene ute faller ned til -20°C.

Du kan skape ulike temperatursoner i boligen din ved å ha koble flere innedeler til samme utedel. Nordic Multi fås med forskjellig antall innedeler. 2-4 innedeler passer bra for privatpersoner, mens 4-8 er egnet for næringsbygg og forretningslokaler. Innedelene kan brukes til både oppvarming og nedkjøling.

Nordic Multi kan kombineres med de fleste varmepumper fra Mitsubishi, blant annet Kaiteki, Zen, Furo og Azira. Du kan til og med få takkassett der innedelen integreres i taket, dersom du vil ha en så “usynlig” varmepumpe som mulig. En Mitsubishi varmepumpeforhandler vil kunne komme med tips og anbefalinger til kombinasjonsmuligheter.

Kort oppsummert: De 8 beste varmepumpene til Mitsubishi

Den beste varmepumpen til Mitsubishi er den som passer best for dine behov og ditt budsjett. Det populære varmepumpemerket tilbyr mange forskjellige modeller i ulike styrker og størrelser. Dermed er det enkelt å finne en Mitsubishi-varmepumpe som passer for deg.

Få svar på vanlige spørsmål om Mitsubishi varmepumper

Meldingsboble
Hvor mye koster en Mitsubishi varmepumpe?

Prisen på en Mitsubishi varmepumpe avhenger av modellen og størrelsen. Enkle og små veggmonterte modeller kommer ofte med et prisnivå rundt 17 000 kr, mens større gulvmodeller kan koste over 25 000 kr. Montering kommer i tillegg.

Meldingsboble
Hvilken Mitsubishi varmepumpe passer best for meg?

Det kommer helt an på ditt varmebehov, samt personlige preferanser. For deg som ønsker et stilfullt design, så passer ZEN best. Om du leter etter en energieffektiv og rimelig varmepumpe, er Azira det perfekte valget. Furo er for deg som ønsker gulvvarme og UWANO er varmepumpen for deg som vil ha topp ytelse. Kaiteki er derimot folkefavoritten.

Meldingsboble
Er det verdt å investere i en Mitsubishi varmepumpe?

Ja, det er det. Alle Mitsubishi varmepumper er designet med fokus på effektivitet, samtidig som de er svært energieffektive. Dette gjør at du sparer en god del penger på strømregningen, i tillegg til at du får en varmepumpe som har mange flotte funksjoner og et stilrent design. Alt i alt, så er en varmepumpe fra Mitsubishi et trygt valg.

Meldingsboble
Lager Mitsubishi varmepumper mye støy?

Nei, tvert imot. Alle modellene har et lavt støynivå, selv om nivået kan variere noe fra modell til modell. For eksempel, gulvmodellen Furo har et lydnivå på kun 18 db(A). Dette må sies å være svært lavt, sammenlignet med mange andre varmepumper på markedet.

Forbrukertorget

Forbrukertorget forsøker å tilby deg informasjon om- og tilbud på tjenester du ønsker. Vi er en uavhengig tredjepart som søker best mulig match for deg.

© 2024 Lead Service ASOrg.nr 922 997 454